Zijn met het Paard

Nieuw in Nederland is de workshop ‘Zijn met het Paard’. Deze workshop bestaat uit zes modules waarin je leert om het paard beter te begrijpen en zelf een relatie aan te gaan met het paard. Dit kan ook wanneer je een paard (nog) niet kent. Contact, respect en harmonie staan hierbij voorop.

‘Zijn met het Paard’ is de basis die leidt naar meer eenheid met je paard.
De sleutel van interactie en communicatie met paarden is verborgen in de kleine en subtiele signalen! Om een diepere verbinding te ervaren met het paard is het van belang de tijd te nemen om met het paard te zijn, zonder iets van hem te willen. Daar start de vriendschap.

Afstemmen op het paard vergt een bewustwording van jezelf, jouw signalen, jouw lichaamstaal en jouw intenties. Ook jouw emoties hebben invloed op het paard.

De modules waaruit deze workshop is opgebouwd bestaan uit: Signals , Senses , Simplify , Synchronisity, Sensitivity & Spontaneity .
Signals : de taal van het paard leren lezen en begrijpen….
Senses: de werking van de zintuigen van mens en paard…en hoe beïnvloeden deze ons samenwerken met het paard….
Simplify: zijn met een paard…hoe maakt het paard contact met ons…hoe kunnen wij echt contact maken met het paard?
Synchronisity: afstemmen op het paard, vandaar begint het werk… leiden, volgen….
Sensitivity: vanuit volledig bewustzijn van jou eigen lijf & gevoel, en bewust van het wezen paard, samenwerken met je paard…
Spontaneity: vanuit echt contact en met vol bewustzijn….samen spelen, samen werken met je paard…
In deze modules leer je verdiepingsslagen maken naar de wereld van het paard. Leer je hoe je jezelf kunt aanpassen om het paard beter te begrijpen en samen te werken aan een hechte vriendschap en vertrouwen.

Kosten van de workshop ‘Zijn met het Paard’ bedraagt € 1.195,-. De modules zijn ook los te volgen. De workshop wordt in Nijkerkerveen gegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *