Aanbod

It’s the small things that matter!

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring zowel in de sport, als op Horsemastership gebied, kan ik vaak een brug zijn tussen de wereld van het paard en die van de mens. Ik draag graag mijn kennis zo over, dat jij zelfstandig, vol vertrouwen weer verder kunt met je paard.

Heb je een probleem met je paard, wil je meer verdieping, of loop je vast met je paard, dan kijk ik samen met jou of ik jullie verder kan helpen. Paardenwelzijn, vertrouwen, connectie, verbinding met je paard en groeien als mens zijn hierin kernwaarden voor mij.

Ik kan je hierbij helpen tijdens grondwerk- en rijlessen. Ook geef ik regelmatig workshops bij ons thuis in Maarn of op locatie, door heel Nederland of daarbuiten. Veelal gaan de workshops over de connectie met je paard, paardengedrag en de invloed van de mens op het gedrag.

Zoek je naar verdieping in jezelf, loop je in het leven tegen dingen aan of ben je gewoon nieuwsgierig wat zich aandient? Dan kan een coaching met paarden je nieuwe inzichten brengen, duidelijkheid geven en je verder brengen in je persoonlijke zoektocht.

Vind je het lastig om een keuze te maken wat het beste bij jou en je paard past?
Neem gerust contact met mij op zodat ik je kan adviseren of een grondwerk- of rijles beter bij jou past of een workshop of coaching.

JoinTheHorseLogo

Lessen

Houding & Zitles – Grondwerk & Vrijwerk – Maatwerk – Gedragsondersteuning

JoinTheHorseLogo

Workshops

Taal van het Paard - De Magie van Verbinding - Werken aan de Release - Mijn Paard mijn Spiegel - Team Up met je Paard

JoinTheHorseLogo

Coaching

Voor persoonlijke verdieping – Bij specifieke (hulp)vragen

Gecoacht door je eigen Paard

JoinTheHorseLogo

Webinars & Lezingen

Paarden hebben emoties - Herkennen van Emoties bij Paarden - Invloed van Emoties op Paardengedrag - Werken met een Emotioneel instabiel Paard