Aanbod

Mijn aanbod bestaat uit het geven van workshops, trainingen en coaching met paarden.

Op de website vind je de workshops die ik geef. De workshops zijn voor beginners, die graag willen kennis maken met mijn manier van omgang met paarden, maar ook voor ervaren of gevorderde mensen die graag verdieping willen. De workshops staan allen in het teken van het opbouwen van de relatie met je paard, het beter begrijpen van paardengedrag en hun manier van communiceren en je eigen rol daarin. Workshops kunnen gevold worden met eigen paard(en) of met een van de paarden of pony’s uit mijn kudde. 

Het is ook mogelijk om (prive)trainingen te volgen. Dit kan ook op locatie. De trainingen kunnen bestaan uit grondwerk of rijtechnische ondersteuning. Het werken met bepaald (probleem) gedrag wat het paard laat zien behoort tot de mogelijkheden. Rijden met gevoel, houding en zitles of het coachen bij angst behoren tot de mogelijkheden.

Als coach met paarden bied ik verschillende mogelijkheden aan. Je kunt een coachingssessie boeken. Dit kan prive, maar ook in een groepje. Daarnaast coach ik ook andere paardencoaches die meer uit hun coaching willen halen. Ook werk is samen met bedrijven die met hun werknemers coaching met paarden willen doen of coach en ondersteun ik mensen in het laten groeien van hun eigen (paarden)bedrijf.

Bij specifieke hulpvragen is het mogelijk om een traject aan te gaan. Een traject kan tussen de drie en twaalf maanden zijn, waarbij we samen bepalen wat nodig is en het traject samenstellen.