Coaching

Build Bridges of Understanding

De coachings vinden meestal plaats bij mij in Maarn. Ik beschik over een fijne kudde met verschillende paarden en pony’s. Het welzijn van mijn kudde staat voorop. Door de kudde gezond en happy te houden zijn ze zeer goed in staat om mee te werken aan de coachings. De kudde staat 24/7 buiten met rond de klok beschikking over goed ruwvoer. Alleen mijn oude paard Bonito loopt los over het erf. Bonito vindt het te druk in de kudde. Soms zoekt hij gezelschap over het draadje met de andere paarden, maar meestal trekt hij zijn eigen plan.

Ook kom ik op locatie coachen. Tijdens mijn lesroutes kan een coaching geboekt worden met een eigen paard. Regelmatig ben ik in Azewijn op de Schwarzwälder Fuchs stoeterij. De prachtige Fuchsen daar werken mee aan de coachings.

Coaching

Zoek je naar verdieping in jezelf, loop je in het leven tegen dingen aan of ben je gewoon nieuwsgierig wat zich aandient? Een coaching met paarden kan je nieuwe inzichten brengen, duidelijkheid geven en je verder brengen in je persoonlijke zoektocht.

De coachings die ik geef zijn altijd maatwerk. Ik werk niet met een vast format of vooropgesteld idee. Hierdoor kan ik volgen wat er zich aandient. Het paard mag aangeven. Ik werk dus ervaringsgericht.

De coachings kunnen zowel individueel als in een groepje. Zowel met een eigen paard, als met een paard of pony uit mijn kudde. De paarden hebben altijd een vrije keuze om mee te werken. Hebben ze een keer geen zin, dan dwing ik ze niet. Gelukkig dient er zich altijd wel een aan die graag mee doet.

Coachings vinden zowel naast het paard als op het paard plaats.

Coach de Coach

Wil je als coach meer verdieping, wil je meer halen uit je coachings of wil je (grotere) stappen gaan zetten in je coachingsbedrijf?

Door mijn jarenlange ervaring in het opleiden van mensen om te werken met paarden in de zorg heb ik veel feeling gekregen van het coachen van (paarden)coaches. Mijn passie is om mensen in hun kracht te zetten en zo te zien groeien.

 

Waar Coaching & Horsemastership samen komen

Paarden Coaching is een traject waarin het coachen en de horsemastership samen komen. Veel mensen laten zich coachen voor zichzelf, maar wat als je je laat coachen voor je paard, met je paard.

Welk aandeel heb jij als mens in de relatie met je paard?

Hoe krijg je meer verbinding en verdieping in het contact met elkaar?

Loop je tegen een probleem aan met je paard en wil je dat zelf kunnen oplossen?

Laat je paard jou coachen!

Paarden coaching trajecten

5/5
Donna Pruisscher

Carola heeft mij goed opweg geholpen met het doorpakken van mijn bedrijf. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven, tips tricks, helderheid en motivatie.
Ik weet nu wat ik wil, waar ik heen wil en waar mijn doorgroeimogelijkheden liggen.

Ik zat een beetje in een sleur, van alles en nog wat. Nu is alles helder en heb ik een beter inzicht gekregen binnen mijn bedrijf. Ze is een slimme, ervaren vrouw die het hart op de juiste plek heeft zitten.

Wil jij ook doorgroeien en een goede start maken met je bedrijf? En net als ik meer klanten en naamsbekendheid? Aarzel niet en vraag dan haar hulp!

Donna Pruisscher
Jamie Visser

Door Carola heb ik mogen ervaren hoe bijzonder coaching is met je eigen paard.

Mijn eigen paard ken ik onwijs goed en juist dan vallen de dingen extra op in de coaching. Het zijn kleine bewegingen of juist hele grote duidelijke bewegingen die ik normaal niet van haar zou verwachten. Bovendien kent jouw paard jou ook door en door en die diepe connectie komt extra krachtig en mooi naar voren in de coaching.

Wat ik voornamelijk geleerd heb is grenzen aangeven, keuzes maken vanuit mijn hart en we hebben samen gezocht naar mijn intrinsieke motivatie. Voor mij was het een nog duidelijkere spiegel, Vienna en Carola bedankt!

Jamie Visser