Integrated Coaching

All Meaningful Change comes from within”  Nido Qubein

Integrated Coaching met Paarden is een Effectieve Manier van Coachen, ontwikkeld door Join the Horse™. Paarden hebben geen verborgen agenda en zullen jou spiegelen zoals jij werkelijk bent op dat moment. Geen masker meer, maar puur en eerlijk waarnemen van jezelf.

Integrated Coaching is voor coaches een verdieping, waarin jouw manier van coachen wordt bekeken en naar hoger niveau wordt gebracht. Ook voor individuele processen en groepsprocessen geeft Join the Horse™ Effectieve Trainingen om jou te helpen op weg naar Authenticiteit en integratie van hoofd naar hart. Integrated Coachen is coachen waarbij de Verandering van Binnenuit gebeurd, waardoor dit blijvend is. Herkenbaar en op een natuurlijke manier. Natuurlijk kan het confronterend zijn, maar het mooie aan het werken met de paarden is dat zij direct ander gedrag laten zien wanneer jij diep van binnen een verandering kunt maken. Dit maakt het coachen met paarden zo bijzonder en daarom blijft het ook ‘Life Changing‘.

Voor een Coaching Sessie, bij Join the Horse™, hoef je geen ervaring met Paarden te hebben.
Wij werken veelal met het losse Paard, met beide voeten op de grond. In de interactie tussen jou en het paard, krijg jij handvatten om een veranderingsproces op gang te brengen en belemmerende patronen te doorbreken. Coaching met Paarden is een Bewustwordingsproces.

Join the Horse™ biedt Coaching aan voor volwassen, kinderen, jongeren, tieners, pubers en (jong)volwassenen. Al dan niet met Gedragsproblematiek, Depressies, Burn-out verschijnselen of Pestproblematiek. Het werken aan Eigenwaarde en je Zelfbeeld met een Paard is een mooie, intense en soms speelse manier van werken aan jezelf.
De manier van coachen is afhankelijk van het Proces wat er plaats vindt en wordt per persoon en per situatie aangepast. Van Systemisch Coachen, Provocatief Coachen, Oplossingsgericht Coachen en nog veel meer.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak mail naar Join the Horse™ via info@jointhehorse.com

Read more