De Magie van Verbinding

Connection and Trust lead to Freedom

Soms heb je zo’n magische verbinding met een paard, dat het lijkt alsof alles om je heen wegvalt. Op zo’n moment bestaan alleen jij en je paard en de intense en bijzondere verbinding die er dan is.
Bewegen in eenheid, samen zijn, met respect voor elkaar… ja, dan lijkt er magie te ontstaan.

Van contact naar verbinding met je paard en met elk paard dat je tegenkomt. Ook jij kunt die leren en ervaren. Hoe kom je nu tot die mooie, haast magische verbinding, die sommige mensen lijken te hebben met hun paard. Dit leer je in de workshop ‘De Magie van Verbinding’.

Contact is er zodra je in de buurt van een paard komt. Maar om te komen van contact naar verbinding zijn verschillende niveaus van aanwezigheid en verbinding van belang.

JoinTheHorseLogo
Ga naar
5/5
Ellen Wilhelm

Carola is zo ontzettend ervaren en kundige vrouw. Ze is heel gevoelig en sluit feilloos aan bij jou en je paard. Wat ik zo fijn en goed vind aan Carola is dat ze echt naar jullie allebei kijkt. Het geheel.

Ik had Carola om hulp gevraagd omdat mijn paard die ik net een paar weken heb heel gespannen was en zich niet wilde laten aanraken.
Carola is 2 uur geweest en wat een verschil.

We hebben elkaar leren begrijpen. Carola is de tolk tussen jou en je paard.
Het was gewoon waanzinnig.

Toen ik vanmorgen alleen met haar aan de slag ging was het een omslag van 180 graden. Het ging zo goed. Geen spanning en mocht haar overal aanraken.

Heel erg bedankt Carola en we willen graag nog veel meer van je leren.

Ellen Wilhelm

“Vanuit chaos, rust creeren.”

 Carola, een schat van een vrouw en een echt gevoelsmens.

Ik heb een geweldige dag gehad en door haar les heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Hoe je met kleine dingen al zoveel kunt bereiken.

En misschien niet geheel onbelangrijk: ze heeft me helpen ontspannen. Zeker voor herhaling!

Ik kan het iedereen aanraden om een training te volgen bij Carola. Je kunt zó veel van haar leren!

Ashana Ra