Ervaringen

7 februari 2021 - Donna Pruisscher
Dienst voor Dieren

“Carola heeft mij goed opweg geholpen met het doorpakken van mijn bedrijf. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven, tip & tricks, helderheid en motivatie. 

Ik weet nu wat ik wil, waar ik heen wil en waar mijn doorgroeimogelijkheden liggen. Ik zat een beetje in een sleur, van alles en nog wat. Nu is alles helder en heb ik beter inzicht gekregen binnen mijn bedrijf.

ze is een slimme, ervaren vrouw die het hart op de juiste plek heeft zitten.

Wil je ook doorgroeien en een goede start maken met je bedrijf? En net als ik meer klanten en naamsbekendheid?

Aarzel niet en vraag haar hulp!”

5 februari 2021 - Cindy Lieftink-Sim

“Zeer kundige en vriendelijk vrouw. Kijkt en luistert goed en geeft goede aanwijzingen en legt ook duidelijk uit waarom je iets doet. Met haar aanwijzingen al veel geleerd en bereikt. Heel blij dat zij mijn pad gekruist heeft. Kan nog veel van haar leren.”

Ik heb een lieve lippizaner die wel gevoelig is en ook snel spanning opbouwt. Ik ben zelf ook gevoelig en vind ook zelf dingen waar hij op reageert met spanning dan zelf weer spannend. Ze heeft met dit bewust laten inzien en tips gegeven hoe te handelen. Doordat we samen met mijn paard hebben gewandeld, hebben we spannende situaties samen kunnen ervaren. Zo leerzaam. Dankbaar voor de dag.

30 januari 2021 - Marijke van Beek -
Paardenmasseur bij Horsebalance

Al maanden, sinds mei, ben ik “aan het klooien” geweest met O’handsom. Meerder mensen kwamen met goed bedoelde adviezen hoe ik m’n paard moest gaan rijden, maar helaas werkte niks. Begin december zijn we zelfs samen achterover geslagen en vielen we samen op de grond. Via een klant van mij kwam ik in contact met Carola van Join the Horse. Dit hadden we maanden eerder moeten doen!

Maandag hebben we samen fanatiek aan m’n paard “gesleuteld”. Dinsdag moest ik het zelf doen en woensdag zelfs in het donker gereden. Vandaag weer een rondje door de baan gemaakt en nog steeds maakt O grote stappen de goede kant op. Ik zei tegen Carola dat ik al blij ben als zijn gedrag met 50% vermindert, dat hebben we allang gehaald. Op naar de 100%.

“Carola heeft mij heel erg geholpen met mijn paard O’handsome. Mijn paard had verschrikkelijk veel stress en angst in onze rijbak, een normaal rondje door de baan was niet te doen. Ik had Carola ruim 3 kwartier aan de telefoon en meerdere filmpjes gestuurd. Ze heeft ze uitvoerig bekeken en goed geluisterd naar mijn verhaal. Toen ze bij mij op stal kwam gaf ze me alle ruimte om het verhaal van mijn paard te vertellen en ze observeerde ons goed. Samen zijn we naar de bak gegaan waar mijn paard meteen stress op bouwde. Door samen oefeningen te doen kreeg ik mijn paard voor een groot deel weer door de baan. Ik kreeg tips mee hoe ik het verder moest doen en dat pakte heel goed uit. Ik had niet durven dromen dat we dit resultaat al zouden behalen na 1 sessie. Dit heb ik zelf uit kunnen pakken en na 5x oefenen gaat mijn paard nu weer normaal door de baan!! Soms bouwt hij nog iets spanning op, maar dan kunnen we meteen terugvallen op de tips van Carola. Ik heb vanaf eind Mei 2020 problemen met mijn paard, Januari 2021 is Carola gekomen maar dit had ik maanden eerder moeten doen.”

15 augustus 2020 - Sandra Dolk

“Carola’s vakvrouwschap, betrokkenheid en onderscheidingsvermogen maken dat je, je snel op je gemak voelt als je met haar aan het werk gaat. De workshop ‘Paard & Taal’ was mijn eerste kennismaking en ik hoop in de toekomst aan zo’n inspirerende en leerzame dag mee te doen. Absolute aanrader voor iedereen die echt Contact met (zijn of haar) paard(en) wilt ervaren.”

17 mei 2020 - Danielle Schubert -
Instructrice bij Power of the Horse

Op 17 mei 2020 ontving ik deze mooie bedankvideo van Danielle  Schubert op facebook.

15 augustus 2020 - Sandra Dolk

“Carola’s vakvrouwschap, betrokkenheid en onderscheidingsvermogen maken dat je je snel op je gemak voelt als je met haar aan het werk gaat. De workshop ‘Paard & Taal’ was mijn eerste kennismaking en ik hoop in de toekomst vaker aan zo’n inspirerende en leerzame dag mee te doen. Absolute aanrader voor iedereen die echt Contact met (zijn of haar) paard(en) wil ervaren ❤️

1 september 2018 - Arlene Wisse

“Een zeer bijzondere ervaring om gespiegeld te worden door paarden”

18 augustus 2018 - José Wienck

“Wat een mooie dag vandaag, bij de workshop Women, horses and God.
Carola begeleidde samen met de lieve paarden, tijdens een bijzondere coaching, de deelnemers één voor één naar een mooi inzicht.
Tussendoor werden we ook nog voorzien van een heerlijke lunch.
Dankjewel Carola!”

28 maart 2018 - Saar Mertens

“LIFE CHANGING! Carola is een warme en integere vrouw met ervaring en passie! Haar manier van werken is fenomenaal! Heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met haar expertise en de paarden die ze met respect en liefde behandelt. Bedank voor de integrated coaching en je tijd. ❤️

24 januari 2018 - Kelly Cooper

“Na een nare ervaring voor mijn paard bij een trainer, de hulp van Carola gevraagd.
wat een kennis heeft zij!
Duidelijke uitleg en een rustige benadering, heel veel aan gehad.. we zijn er nog niet, maar met de hulp van Carola komen we er wel 🙂
Kan iedereen aanraden een coaching of workshop te doen of een clinic bij te wonen!
Je kunt meer leren van je paard als je denkt 🙂

15 december 2017 - Eva Roemaat
Instructeur, social media influencer

“We hebben al een aantal keren samengewerkt, iedere keer heel fijn en een verrijking! Je bent heeeel professioneel, maar ook super nuchter – je doet toch wel hele diepgaande dingen, maar je weet het op een heel fijn en bereikbare manier uit te leggen om op die manier tot iedereen te spreken; gevoelige mensen, nuchtere mensen, alles lukt jou!”

7 november 2017 - Marja Effenberger

“Wat een geweldige vrouw is Carola! Ik mag nu een poosje met haar meekijken en de dingen die ze me in korte tijd heeft geleerd en heeft laten zien, niet alleen over de paarden maar ook over jezelf is heel bijzonder! Echt, ik kan aan iedereen aanraden om een keer of een coaching of een workshop te doen om meer van jezelf en van je paard te leren!”