Gecoacht door je eigen Paard

Bonding starts with trusting Yourself and own Actions

In harmonie en ontspannen met je paard over de hei galopperen? Een dressuurproef of springparcours ook op een ‘neck rope’ kunnen rijden? Echt begrijpen wat je paard bedoelt en precies kunnen overbrengen op je paard wat je van hem wilt? Dat klinkt als een droom, maar het kan werkelijkheid worden!  Connectie met je paard is het allerbelangrijkste! Hoe communiceer je op een begrijpelijke manier met en op(!) je paard?

Deze workshop staat nu niet in mijn agenda. Je kan mij laten weten dat je wel interesse hebt in deze workshop. Dan overleggen wij samen over de mogelijkheden: privé of met een een groep, in Maarn of bij jou.

JoinTheHorseLogo
Ga naar
5/5

Carola is zo ontzettend ervaren en kundige vrouw. Ze is heel gevoelig en sluit feilloos aan bij jou en je paard. Wat ik zo fijn en goed vind aan Carola is dat ze echt naar jullie allebei kijkt. Het geheel.


Ik had Carola om hulp gevraagd omdat mijn paard die ik net een paar weken heb heel gespannen was en zich niet wilde laten aanraken.
Carola is 2 uur geweest en wat een verschil.

We hebben elkaar leren begrijpen. Carola is de tolk tussen jou en je paard.
Het was gewoon waanzinnig.

Toen ik vanmorgen alleen met haar aan de slag ging was het een omslag van 180 graden. Het ging zo goed. Geen spanning en mocht haar overal aanraken.

Heel erg bedankt Carola en we willen graag nog veel meer van je leren.

Ellen Wilhelm