Intensives

Speciaal voor jou en je paard heb ik intensieve programma’s ontwikkeld vanuit de gedachte van Life Long Learning. Op dit moment bestaat dit aanbod uit:

Tweedaagse Verdiepingsworkshop

Werken aan de Release met je Paard

De 2-daagse Workshop Verdieping Werken aan de Release met je Paard helpt je verder bouwen aan een fundament gebaseerd op de ontspanning die essentieel is voor jezelf en de relatie met je Paard. Deze Release met je Paard Verdiepingsworkshop bestaat uit twee dagen waarin je het fundament van spanning naar ontspanning verder verdiept. Er wordt veel aandacht besteed aan het bouwen van een partnerschap en een vriendschap met je paard, vanuit de kleine signalen die je paard geeft. Je ontdek een verdieping in de wereld van het paard, die je met allerlei paarden verder helpt. 

Kernwoorden zijn:

> Vriendschap

> Vertrouwen 

> Verfijning

 > omgaan met spanning bij jezelf en bij je paard

> handvatten voor bewuste regulatie van spanning

> positief bekrachtigen en stimuleren van de motivatie van een paard

 

In deze verdieping kun jij met jouw Paard (of een Paard van ons) werken aan de verfijning van jullie levenslange band. We werken in een kleine groep, om zoveel mogelijk van elkaar te kunnen observeren en leren. 

De omgeving van de workshop leent zich uitstekend om buiten de workshop een buiten rit in het bos te maken. Voor de deelnemers aan de workshop stellen we een penning hiervoor beschikbaar.

 

Kosten Tweedaagse Verdieping Werken aan de Release met je Paard  € 247,-. Voor deelnemers die eerder aan de dagworkshop hebben deelgenomen, is er een korting van € 50,-, dus kost de workshop €197,-.

 

Beide dagen starten om 10.00 uur en zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Er zijn nog geen nieuwe Verdiepingsworkshops gepland. Voor meer informatie of vragen  kun je mailen naar info@jointhehorse.nl.