Mijn Paard Mijn Spiegel

The horse will reflect you in all you do

Voor mij is het paard de spiegel van wie jij bent, hoe jij over komt en hoe jij in je vel zit op dit moment. Je kunt dit voor een paard niet onder stoelen of banken steken of een masker opzetten van bijvoorbeeld “Het gaat heel goed met mij”.

De manier van communiceren van een paard is zo zuiver, zo belangeloos en zo in het NU, dat je aan de hand van zijn reactie kunt aflezen wat je soms verborgen houdt voor je omgeving of voor jezelf. De omgang met het paard en het inleven in de taal van het paard heeft mij een heel bijzonder handvat tot zelfontwikkeling heeft gegeven.

JoinTheHorseLogo
Ga naar
5/5
Marja Effenberger

De vrouw die mijn leven veranderd heeft. Al jaren komt Carola bij ons op de stoeterij. Ze heeft samengewerkt met mijn moeder en nu met mij. In de tijd van mijn burn-out heeft Carola mij bij mijn hand gepakt en de tools gegeven om mijn leven om te draaien en er iets moois van te maken.

Nu mag ik met haar samen werken. Wat zij losmaakt bij haar klanten tijdens de coaching sessies is elke keer weer bijzonder. Mensen krijgen inzichten waar het fout gaat en de tools om dit te veranderen.

Zij is mijn absolute voorbeeld in het kennen van de paardentaal. Ze heeft altijd iets nieuws te leren en de paarden laten zo mooi zien dat dat het gene is wat ze nodig hebben. Elke keer is het weer magisch om haar met de paarden te zien werken vanuit harmonie en liefde.

Marja Effenberger
Kelly Cooper

Na een nare ervaring voor mijn paard bij een trainer, de hulp van Carola gevraagd.

Wat een kennis heeft zij!

Duidelijke uitleg en een rustige benadering, heel veel aan gehad.. we zijn er nog niet, maar met de hulp van Carola komen we er wel.

Kan iedereen aanraden een coaching of workshop te doen of een clinic bij te wonen!
Je kunt meer leren van je paard als je denkt.

Kelly Cooper