JoinTheHorseText

Mijn Paard Mijn Spiegel

Voor mij is het paard de spiegel van wie jij bent, hoe jij over komt en hoe jij in je vel zit op dit moment. Je kunt dit voor een paard niet onder stoelen of banken steken of een masker opzetten van bijvoorbeeld “Het gaat heel goed met mij”.

De manier van communiceren van een paard is zo zuiver, zo belangeloos en zo in het NU, dat je aan de hand van zijn reactie kunt aflezen wat je soms verborgen houdt voor je omgeving of voor jezelf. De omgang met het paard en het inleven in de taal van het paard heeft mij een heel bijzonder handvat tot zelfontwikkeling heeft gegeven.

Deze workshop staat nu niet in mijn agenda. Je kan mij laten weten dat je wel interesse hebt in deze workshop. Dan overleggen wij samen over de mogelijkheden: privé of met een een groep, in Maarn of bij jou.

JoinTheHorseLogo
Ga naar
5/5
Marja Effenberger

Wat een geweldige vrouw is Carola! Ik mag nu een poosje met haar meekijken en de dingen die ze me in korte tijd heeft geleerd en heeft laten zien, niet alleen over de paarden maar ook over jezelf is heel bijzonder!

Echt, ik kan aan iedereen aanraden om een keer of een coaching of een workshop te doen om meer van jezelf en van je paard te leren!

Marja Effenberger