Bouwen aan Vertrouwen met je Paard

12 SLEUTELS OM TE BOUWEN AAN HET VERTROUWEN VAN JE PAARD

Vertrouwen is naar mijn mening essentieel in de relatie met je paard. Het bouwen aan vertrouwen is een proces en een weg die je kiest om in te slaan. Niet jouw doel is van belang maar juist de weg die je gaat met je paard.

Gaandeweg zul je uitdagingen tegenkomen. De manier waarop jij daarmee omgaat bepaalt of dit opbouwt  of afbreekt aan het vertrouwen van je paard. Hiervoor is een continu luisteren en opnieuw kijken of dit de juiste weg is voor jou en je paard. Dat geeft een verfijning en leidt jou, samen met je paard, naar eenheid en harmonie. Continue reading “Bouwen aan Vertrouwen met je Paard”

Zijn met het Paard

Nieuw in Nederland is de workshop ‘Zijn met het Paard’. Deze workshop bestaat uit zes modules waarin je leert om het paard beter te begrijpen en zelf een relatie aan te gaan met het paard. Dit kan ook wanneer je een paard (nog) niet kent. Contact, respect en harmonie staan hierbij voorop.

‘Zijn met het Paard’ is de basis die leidt naar meer eenheid met je paard.
De sleutel van interactie en communicatie met paarden is verborgen in de kleine en subtiele signalen! Om een diepere verbinding te ervaren met het paard is het van belang de tijd te nemen om met het paard te zijn, zonder iets van hem te willen. Daar start de vriendschap. Continue reading “Zijn met het Paard”