Privacybeleid Join the Horse

Hier vindt u de privacy verklaring van Join the Horse. Hierin wordt omschreven hoe wij met uw persoonlijke gegevens om gaan.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Wij houden ons aan de wetten en regels die gaan over het gebruiken en bewaren van persoonsgegevens. Wij leggen u graag uit wat wij doen met uw persoonsgegevens.

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens

Join the Horse geeft rijles of begeleiding bij specifieke hulpvragen. Ook geven wij coaching sessies. U geeft hiervoor uw persoonsgegevens aan ons door, zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Hierdoor kunnen wij u persoonlijke service geven. Wij gebruiken hiervoor slechts de informatie die wij van u hebben gekregen. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk helpen.

Wij verzamelen uw gegevens ook als u zich aanmeldt voor een activiteit via een formulier op de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens zoals uw naam, e-mailadres en  telefoonnummer.

Mocht het hiervoor nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met ons met anderen te delen (voor bijvoorbeeld het geven van advies en/of het verstrekken van informatie), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

De website van Join the Horse verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van u website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt.

Met welke hostingpartijen werken wij

De e-mail van Join the Horse wordt gehost door Gmail en de website wordt gehost door Versio. Als u contact opneemt via een van de formulieren of via e-mail, worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Gmail en Versio.

Hoe lang bewaren wij u gegevens

Join the Horse bewaart u gegevens nooit langer dan nodig is, tenzij wij op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren. Het kan zijn dat de servers van Gmail en Versio de gegevens langer bewaren.

De gegevens die Analytics op de website verzameld, worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam of e-mailadres.

Hoe beveiligen wij u gegevens

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Join the Horse of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van Join the Horse privé is.

Uw rechten

U heeft het recht om te allen tijde uw gegevens die bij Join the Horse vastgelegd en bewaard worden op te vragen, aan te laten passen, te laten wissen en over te laten dragen.

Wilt u gebruik maken van uw rechten, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar info@jointhehorse.nl of telefonisch contact op te nemen met Join the Horse. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren. Het streven is om binnen een week te reageren.

Als u vindt dat Join the Horse niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Join the Horse
Carola van Berckel
Tel: 06 – 51 95 61 61
E-mail: info@jointhehorse.nl
Maarn