Team Up met je Paard

Accepting and encouraging creates Bonding beyond

Een 3-daagse Intensive met jouw paard of met een paard van ons. 

Een Team worden met je Paard of samen een sterker team worden, dat helpt om je veiliger te voelen, om meer te genieten en samen nieuwe stappen te zetten.

Begrijp zijn behoeften, emoties en grenzen om een diepgaand begrip te creëren en bouw aan een magisch team samen.

Grondwerk en rijden om samen te bouwen aan het onderlinge vertrouwen. Lekker los door de natuur, samen wandelen of rijden.

Op onze locatie midden in het bos, kun je stap voor stap samen werken aan de verbinding. Vanuit een veilige setting steeds meer los laten en werken naar samen één.

JoinTheHorseLogo
Ga naar
5/5

De team-up heeft ons de basis van vertrouwen teruggegeven en daar plukken we nog steeds de vruchten van!

Met mijn paard Donnah had ik veel dromen. Maar hoewel ik haar al een aantal jaar had, leken de dromen steeds verder weg en liepen we op veel vlakken vast. Ik durfde niet meer buiten te rijden en angst overviel me regelmatig, waardoor ik geen plezier meer had in het rijden. Ik wist dat we met een uurtje les per maand dit niet konden oplossen, ik wilde echt meer de verdieping in. Daarom heb ik meegedaan een de team up, en dat heeft ons zoveel goed gedaan!

We konden in een veilige setting veel uitdagingen aan gaan. Rijden op vreemd terrein, oefenen met balken (waar ze eerder bang voor was) en als toppunt ook een buitenrit in de prachtige omgeving!

De dagen hadden een geleidelijke opbouw, waardoor het vertrouwen tussen mij en Donnah steeds groter werd. Het was confronterend – maar ook enorm leerzaam – om weer helemaal terug naar de basis te gaan en vanuit daar op te bouwen. Door ook met een ander paard te werken kon ik even uit de vaste patronen stappen die me in de samenwerking met Donnah belemmerden. Ik vond het heel fijn dat Carola veel tijd nam en met begrip én humor ons stukje bij beetje hielp om weer vrij en vol vertrouwen samen te werken en weer een team te worden.

Het was best een uitdaging om haar mee te nemen en voor een paar dagen te verhuizen, maar het was ons meer dan waard.
We zijn nu een jaar verder en die paar dagen hebben voor ons tot op de dag van vandaag groot verschil gemaakt!

Renathe Kamstra