Webinars

De komende maanden geef ik Webinars over bepaalde thema’s rondom gedrag van je paard.

Door meer te leren over wat er bij je paard speelt en hoe paarden reageren op jou als mens, hoe beter je kunt bouwen aan een harmonieuze en ontspannen relatie met je paard. Paarden hebben een hoge afstemmingsgevoeligheid op hun omgeving, maar dan zonder mogelijke belemmerende gedachten die we als mens vaak wel hebben. Dat maakt hen 100% puur.

Beter in verbinding komen met je paard is leerzaam voor jou en een kadootje voor jullie onderlinge band. 

Webinar Paard & Stress signalen

Merk je dat je paard niet lekker in zijn of haar vel zit doordat het stress signalen laat zien? Weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan en word je er onzeker van?

In dit Webinar op deel ik tips en informatie over hoe jij kunt leren omgaan met stress signaleren van je paard, zodat jullie weer ontspannen samen kunnen zijn!

Webinar Paard & Emotie

Heb je moeite om de emoties van je paard te herkennen? Of herken je niet waarom een paard op een bepaalde manier op jou reageert?

In dit Webinar deel ik tips en informatie over hoe jij kunt leren signaleren welke emoties je paard vertoont. 

En de belangrijke rol die jij speelt in het versterken van jullie onderlinge band.

Webinar Paard & Ontspanning

Gedragsproblemen bij paarden komen vaak door onbegrip en spanning. Spanning kan zich op allerlei manieren manifesteren in het lichaam van je paard of in het gedrag. Dit kan een fysieke of mentale oorzaak hebben.

In dit Webinar ga ik in op technieken die jou en je paard helpen om naar ontspanning toe te komen.