Workshop Paard & Ontspanning

Wil jij je paard nog beter leren kennen en bouwen aan een relatie van spanning naar ontspanning? Dan is deze workshop iets voor jou.

In deze workshop wordt er vooral gekeken naar hoe paarden reageren op stress of omgaan met spanning, dat is voor elk paard anders, maar er zijn wel overeenkomsten en richtlijnen die van belang zijn.

De workshop is bedoeld om jou bewuster te maken van de signalen die een paard geeft en hoe je daarop in kunnen spelen om zo de vertrouwensband met een paard, op te bouwen of te verdiepen.

Vaak gaan we voorbij aan de signalen die een paard geeft: ‘Ik begrijp het niet’, ‘Het geeft mij spanning’ of ‘ik kom er niet uit’ etc. De grotere signalen zijn makkelijker om te zien en te interpreteren. De kleinere signalen daar is wel wat meer voor nodig.

Kernwoorden zijn: Vriendschap, vertrouwen, verfijning, omgaan met spanning bij jezelf en bij je paard, handvatten voor bewuste regulatie van spanning, positief bekrachtigen en stimuleren van de motivatie van een paard. 

De kosten voor de Workshop Paard & Ontspanning zijn € 147,- indien je deelneemt met (je eigen) paard (of een paard van ons). Je kunt ook zonder paard deelnemen aan de workshop. In dat geval zijn de kosten € 79,-. 

De dag start om 10.00 uur en zijn inclusief koffie en thee. In verband met het houden van afstand en uit COVID voorzorg, willen we je vragen je eigen lunch mee te nemen.

Wij werken in kleine groepen (Covid verantwoord), qua hygiëne en afstanden houden wij rekening met wat onze regering heeft aanbevolen. Het dragen van een masker wordt aanbevolen, deze zijn eventueel aanwezig.

De eerstvolgende mogelijkheden om deel te nemen aan deze workshop zijn zaterdag 22 mei in Maarn en zaterdag 29 mei in Azewijn.

Voor meer informatie of vragen  kun je mailen naar info@jointhehorse.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *